EVENT HOS OSS


Många företag, privatpersoner eller föreningar har event hos oss. Gå in i cryokammaren tillsammans och upplev en unik och "cool" behandling i grupp som bygger team-building och samtidigt tillför en stark hälsoboost!

Vi skräddarsyr ditt event. Allt från fyra personer upp till 30 personer samtidigt

Tveka inte att kontakta oss om du vill att ditt företag eller om du som privatperson vill ta med dig ett gäng till oss. Vi skräddarsyr efter dina behov och ger en offert. Det behöver inte alls kosta mycket då vi är öppna för samarbeten då vi vill sprida våra behandlingar och utbilda i våra tjänster som berör biohacking.  

KOM TILL OSS TILLSAMMANS


Vi har under vissa perioder nästan ett event i veckan. Ett företag, ett kompisgäng, någon som fyller år, team-building eller nattklubbs liknande event med DJ. Listan på företag som varit oss oss är lång. Allt från IT-företag till klädesmärken och träningsrelaterade företag som tillsammans vill göra något unikt. 

Exempel på upplägg


Här är några exempel på upplägg men tveka inte att kontakta oss så lägger vi upp ett event efter dina behov och önskingar! 

Team-building 

Ni bokar upp för två-tre timmar och vill testa på Cryokammaren. Vi samlas vid en bestämd tid och vi presenterar oss och talar om cryokammaren, hälsa och biohacking. I grupper av 2-3 personer testar man cryokammaren tillsammans. 


Vi kan ordna så att dryck och tilltugg finns. Samt att alla som kommer få vädligt bra event-erbjudande om de skulle vilja köpa något klippkort. 


När man går in i crykammaren tillsammans får man genomföra en unik och utmanande behandling som skapar en stark vi-känsla. Tillsammans har man klarat av något extremt och som samtidigt ger en mängd olika hälsoeffekter och en stark endorfinkick som sitter i långt efter. 


De som tror sig inte "tåla" kyla eller inte tro sig tycka om behandlingen är ofta de som sen blir regelbundna kunder! 


För mindre grupp

Är ni en mindre kompisgrupp på 4-6 personer som kanske vill köra eller testa cryokammaren innan utgång eller kanske tränat hårt tillsammans. Boka en timma och gå in i cryokammaren tillsammans för att garanterat få sig en energi-kick och extremt bra start på kvällen. 

Helkväll med testa på både Cryokammare och Insculpt

Vi kan som sagt skräddary efter dina behov men ett väldigt uppskattat upplägg är när man bokar en helkväll. Antingen för företag eller som privatperson. Under kvällen kör vi en presentation och bjuder på dricka och tillskott och utan stress får man testa både Cryokammaren och även vår fantastiska Insculpt-behandling. Vi har mer fokus här på mingel och  kan även ha en mindre motivations-föreläsning för att man ska bli inspirerad till en bättre hälsa. 


Vi kan tala med våra samarbetspartners om goodie-bags och till och med se till att någon av dem är på plats om man vill det. 


Egentligen sätter vår kreativitet enbart gränsen för vad vi kan hitta på tillsammans. 

Vi lyssnar på vad du behöver

Kontakta oss


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.

Ring till receptionen  eller maila oss

Kliniken vid Odenplan

Opening Hours

Follow Us

Sunday
10:00 - 16:00
Monday
10:00 - 20:00
Tuesday
08:00 - 18:00
Wednesday
10:00 - 20:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday - Saturday
10:00 - 18:00
unsplash