Bio Logic in the House

Personlig Träning

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Tel 073-086 55 37

Träna med våra Lic Personlig Tränare i ett av Stockholms lyxigaste privatgym som ligger centralt i Gamla stan

Personlig träning på högsta nivå i Stockholms mest exklusiva gymmiljöer


Bio Logic har utvecklat sitt koncept med personlig träning i ett privatgym med exklusiva och lyxiga lokler som ligger i Gamla Stan. I dessa lokaler har vi både PT-verksamhet men också ett behandlingsrum där vi har Insculpt. 


Vi vet att kombinationen av Insculpt och träning är oslagbart bra för många olika syften. Allt från viktminskning, till bygga styrka och muskler till i rehabsyften. 


Vi har däför utvecklat denna del av Bio Logic där vi har kan erbjuda både tradionell PT-träning på riktigt hög nivå med Lic. Personlig Tränare som har lång erfarenhet inom tränings-branschen men också även utbildade i Bio Logic andra behandlingar. 

Bio Logic Sweden

Bio Logic i sammarbete med The House Salubrity. 


Bio Logic hyr ett behandlingsrum hos The House Salubrity där vi har Insculpt-maskin och behandlar med lokal EMS träning. Bio Logic har också PT verksamhet med Lic Personliga Tränare som. Våra kunder kan antingen träna PT60 som tradionell träning där vi individuellt anpassar din träning efter dina mål och syften. Men vi erbjuder även en fantastisk kombination med Insculpt 30 min och PT30.  

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Vårat utbud på Bio Logic in the House

PRISER


Våra tre alternativ på Bio Logic in the House består av Personlig Träning PT60, Insculpt plus träning PT30 och sist endast Insculpt. Alla tre alternativen kan köpas i olika paket. Insculpt-behandlingen kan göras både i Gamla Stan och vid Odenplan.  

PT60


1 timme                 1100 kr

3 klipp PT60          2700 kr

10 klipp PT60        8000 kr

Personlig Träning sker endast vid gymmet och mottagningen i Gamla Stan. Vi har Lic. Personlig Tränare som själva idrottar på elitnivå och som har lång erfarenhet inom träning. Hög kvalitet på träning garanteras. 

Insculpt + PT


3 pack Insculpt 30 min + PT30          6400kr

10 pack Insculpt 30 min + PT30        19000 kr

Kombinationoen med Insculpt och träning är fantastisk då du först rekryterar musklerna och sedan direkt går på träning gör att du effektiviserar träningen enormt. Det blir en wow-effekt och du kommer nå dina mål snabbare. 

3 st PT60 + 2 st Insculpt

2700:- 


Insculpt-behandlingarna kan du göra både vid Odenplan och Gamla stan. 


Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Öppnings

KAMPANJ


För att du ska få chansen att prova vår kombination har vi just nu ett fantastiskt öppnings erbjudnade (gäller till 2023 12 24)

Ta del av kampajen eller om du har frågor

Kontakta ansvarig för vår PT-verksamhet och för vår avdelning i Gamla Stan. Du kan även kontakta receptionen vid Odenplan. 


Jonas R 

073-086 55 77

jonas@biologicsweden.se

Lic Personlig Tränare 

Elit-basket spelare

Utvalda Personlig Tränare från Bio Logic kan träna dig i en av Stockholms mest exklusiva privatgym - The House Salubrity

INSCULPT 

I Gamla Stan har vi Insculpt enskilt eller tillsammans med Personlig träning.  En otroligt bra kombination som vi är enda i Sverige att erbjuda och garanterat i sådna lyxiga lokaler. 

25 000 Muskelkontraktioner med Insculpt för att sedan direkt gå på 30 min PT träning. En kombination för att opimera på hög nivå. 

The House Salubritys egna verksamhet

Personlig Träning med handplockade Lic Personlig Tränare och gruppklasser. Endast träing med PT eller i klasser.

Bio Logic in The House 

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Tel 073-086 55 37

Bio Logic har ett koncept som ingen annan har med personal som både har lång erfarenhet av Biohacking och som har Lic Personlig tränare med stor bransch och tränings-erfarenhet